Pop-up-koulupäivä normaalikoululla – tanssia, teatteria, karatea, karjalanpiirakoita ja paljon muuta

Tulliportin normaalikoulun alakoulu järjestää perjantaina 14. syyskuuta jo perinteeksi muodostuneen pop-up-koulupäivän klo 8–13. Päivän teemana on ”Hyvinvointia ja hyvää tuulta!”. Pop-up-koulupäivän aikana järjestetään toiminnallisia työpajoja, joissa oppilaat pääsevät tutustumaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja oppimaan uusia taitoja.

Pajoja pitävät oppilaiden huoltajat sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevät toimijat.

Oppilaat valitsevat mielenkiintonsa mukaan kaksi työpajaa. Tarjolla on muun muassa sarjakuvapaja, brasilialaista tanssia ja hiphopia, ruokapajoja, robotiikkaa, teatterin taikaa, lukukoira Pessin lukupaja, keppihevostyöpaja, hiusten letitystä, urheiluseurojen tarjoamia aktiviteetteja, hunajapaja, karjalanpiirakoiden leivontaa sekä taidetta ja kädentaitoja.

Oppilaiden vanhemmat on kutsuttu mukaan tutustumaan kouluun sekä päivän aikana pidettäviin esittelypisteisiin. Myös tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan poikkeuksellista koulupäivää!

Lehtori Hilkka Koivistoinen, hilkka.koivistoinen(at)uef.fi, p. 050 342 3460