Petro Julkunen hermo- ja sidekudoksen biomekaniikan ja kuvantamisen osa-aikaiseksi professoriksi

Petro Julkunen on valittu kutsumenettelyllä hermo- ja sidekudoksen biomekaniikan ja kuvantamisen osa-aikaiseksi (50 %) professoriksi ajalle 1.1.2017–31.7.2020.

Petro Julkunen on suorittanut diplomi-insinöörin tutkinnon vuonna 2004 Tampereen teknillisessä yliopistossa ja filosofian tohtorin tutkinnon vuonna 2008 Kuopion yliopistossa. Hänelle on myönnetty sairaalafyysikon pätevyys vuonna 2009 Kuopion yliopistossa.

Julkunen toimii tällä hetkellä apulaisylifyysikkona Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Julkunen on työskennellyt myös muun muassa fyysikkona, tutkijana ja konsulttina. Hän on Kuopion yliopiston/Itä-Suomen yliopiston dosentti.

Julkusen tutkimus keskittyy erityisesti hermo- ja lihasyhteyksien kuvantamisen parantamiseen, sekä niihin liittyvien tautien hoitomenetelmien ja diagnostiikan parantamiseen.

Petro Julkusen painolaatuinen kuva löytyy osoitteesta https://kuvapankki.uef.fi/A/UEF+kuvahakemisto/11103?encoding=UTF-8

Lisätietoja: Petro Julkunen, p. 050 348 3300, petro.julkunen@uef.fi