Takaisin

Näin metsä vastaa kun sinne huudetaan – alan huipputapahtuma Forest&Photonics houkuttelee kärkitoimijat paikalle

Joensuun Tiedepuiston tiedote 1.10.2018

Digitalisaatio ja uudet teknologiat kehittävät metsäalaa. Aihe kiinnostaa, sillä jo neljättä kertaa Kolilla 10. - 11.10.2018 järjestettävä Forest&Photonics on nyt ensimmäistä kertaa loppuunmyyty. Paikalle saapuvat Suomen metsä-, kone- ja fotoniikka-alan kärkitoimijoiden lisäksi useat ulkomaiset asiantuntijat.

Tapahtuma ylittää ainutlaatuisella tavalla kahden eri alan rajapinnat yhdistäen yrittäjät, tutkijat ja kehittäjät. Ratkaisuihin, haasteisiin sekä mahdollisuuksiin pureudutaan vuosittain vaihtuvien teemojen kautta. Tämän vuoden aiheina ovat dronet ja lidar-teknologia, jotka ovat merkittävässä asemassa mm. robotiikan sekä automaation kehityksessä.

Forest&Photonics -tapahtumaa on alusta saakka tuotettu asiantuntijakohderyhmä edellä ja vuosien aikana kehitystä on viety yhä kansainvälisempään suuntaan niin puhujien kuin vierailijoiden osalta. Laadukkaan sisällön myötä tapahtuma on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tänä vuonna paikalle odotetaan yli 120 osallistujaa sekä yli 60 metsä-, kone- ja teknologia-alan yritystä.

Luvassa on metsä- ja teknologia-alan syväluotaavia, uutta tietoa tuottavia esityksiä sekä keskusteluja. Tapahtuma luo ainutlaatuisen ympäristön huippuasiantuntijoiden kanssa verkottumiselle sekä uudelle monialaiselle yhteistyölle.

Forest&Photonics on osa Joensuun kasvusopimusta ja se toteutetaan yhteistyössä Joensuun Tiedepuiston sekä Photonics Finland:n kanssa.

Lisätietoja: Juha Purmonen, juha.purmonen@tiedepuisto.fi, + 358 50 354 3832 
 

Tapahtuman ohjelma https://www.tiedepuisto.fi/fp
 

Julkaisuvapaita kuvia tapahtumasta täällä: https://www.dropbox.com/sh/gcd5ajuov4zpct4/AABtkd1IlM0wQWEQgUjcY-J0a?dl=0