Liikesivistysrahastolta toinen lahjoitus Itä-Suomen yliopiston vastinrahakampanjaan

Liikesivistysrahasto lahjoittaa 25 000 euroa Itä-Suomen yliopiston Tiedosta hyvä tulevaisuus -tukikampanjaan kohdennettuna kauppatieteelliselle koulutusalalle.

Yliopisto sai Liikesivistysrahastolta vastaavan suuruisen lahjoituksen vuoden 2016 lopulla. Uusi lahjoitus on jo yhdeksäs yliopiston kauppatieteelliselle koulutusalalle meneillään olevan tukikampanjan aikana saatu lahjoitus.

Liikesivistysrahasto on lahjoittanut vuosina 2016-2017 yhteensä 5 miljoonaa euroa suomalaisille yliopistoille kohdennettuna kauppatieteelliselle tutkimus- ja koulutusalalle. Investointi suomalaiseen kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen on Liikesivistysrahaston lahja satavuotiaalle Suomelle.

Liikesivistysrahasto, Johanna Vesterinen, toimitusjohtaja, p. 09 659 933