Joensuun kampuksen Carelia-rakennuksen uusittujen tilojen avajaiset 8. syyskuuta

Joensuun kampuksen Carelia-rakennuksen ensimmäinen kerros on remontoitu kesän aikana. Syyslukukauden alkaessa otetaan käyttöön uusi, viihtyisä ja monipuolinen oppimisympäristötila. Tiloissa palveluja tarjoavat kampuskirjasto, opintopalveluiden Oppari ja tietotekniikkapalveluiden IT Servicedesk.

Uusittujen tilojen avajaisia vietetään 8. syyskuuta klo 12.30 alkaen.

Tiloja on suunniteltu yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Tiloja uudistettaessa on otettu huomioon myös se, että Savonlinnasta tulee Joensuun kampukselle lisää opiskelijoita vuonna 2018.

Suunnittelun perusteella on löydetty idea äänivyöhykkeiden mukaan alueisiin jaotellusta tilasta; mukana on erilaisia hiljaisia tiloja, ryhmätyötiloja ja itsenäisen opiskelun tiloja.

Itä-Suomen yliopiston strategiaan on kirjattu tavoite Suomen parhaasta oppimisympäristöstä. Saadussa asiakaspalautteessa on toistuvasti esiintynyt toivomus viihtyisimmistä tiloista ja pidemmistä aukioloajoista. Tavoitteena onkin ollut viihtyisä työskentely-ympäristö opiskelijoiden erilaisiin tarpeisiin. Toiveita on kuultu, ja käytäntöjen täsmentyessä henkilökunta ja opiskelijat voivat käyttää tiloja ympäri vuorokauden.

Palvelupäällikkö Marja Maijala, p. 050 551 6090, marja.maijala(at)uef.fi

Avajaisten ohjelma: