Japanin kielen puhetilaisuus Itä-Suomen yliopistolla

Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella järjestetään lauantaina 25. maaliskuuta 31. japanin kielen puhetilaisuus Agora-rakennuksen AG100-salissa (Yliopistokatu 4) klo 13–16.15. Tilaisuus on avoin kaikille Japanista ja sen kielestä kiinnostuneille.

Tilaisuudessa japanin opiskelijat eri puolilta Suomea esittävät puheita, jotka arvioidaan paikan päällä. Lisäksi Kölnin Japan Foundation Japanisches Kulturinstitutista Hirakawa Shunsuke luennoi aiheesta The Facts You Should Know About JAPANESE. Luento on englanninkielinen.

Kahvitauon aikana voi kokeilla kalligrafiaa, origamien tekoa tai tutustua Japani-aiheiseen valokuvanäyttelyyn.

Japanin kielen ja kulttuurin lehtori Terttu Rajala, terttu.rajala(at)uef.fi, p. 040 931 1056

Tarkempi ohjelma:

13:00–13:05     Tilaisuuden avaus: Japanin kielen ja kulttuurin opettajain yhdistyksen edustaja Akane Suzuki
13:05–13:10     Japanin suurlähetystön tervehdys: Ministerineuvos Hiromoto Oyama
13:10–14:40     Puheet, juontajina Benjamin Koskela ja Jari Kinnunen, Itä-Suomen yliopisto
14:40–15.10     Kahvi- ja teetarjoilu

Väliajalla luokassa AG106: rytmipeliesittely: Sound Voltex -klooni K-Shoot MANIA
Aulassa opiskelijoiden Japani-aiheinen valokuvanäyttely ”Vaihto-opiskeluvuoteni”
Mahdollisuus kokeilla kalligrafiaa ja origamien tekoa.

15.10–15.40    Kölnin Japanin kulttuuri-instituutti, Japanese Language Lecturer, Shunsuke Hirakawan luento: The Facts You Should Know About JAPANESE (eng)
15:45–16.00     Kommentaattori Hirakawan kommentit
16.00–16.15     Palkintojen jako
16:30–17.30    Japanin suurlähetystön iltatilaisuus Carelia-ravintolassa yliopiston kampuksella puhujille ja heidän opettajilleen, kommentaattorille ja luennoitsijalle, muille esiintyjille sekä puhetilaisuuden järjestelyissä mukana olleille opiskelijoille ja JOY ry:n jäsenille.

Järjestäjä: Japanin kielen ja kulttuurin opettajain yhdistys JOY ry yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa