Itä-Suomen yliopiston ja Joensuun kaupungin yhdessä ideoimat oppimisympäristöt konkretisoituvat kevään SciFestissä

Itä-Suomen yliopiston ja Joensuun kaupungin yhteistyössä toteuttaman Digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiskeskus -hankkeen kolmas tapaaminen järjestetään 16. maaliskuuta klo 13–16 Educa-rakennuksen salissa E200 (Tulliportinkatu 1).

Kolmannessa Oppimisympäristöhautomossa suunnitellaan jo konkreettisemmalla tasolla tulevia oppimisympäristökokonaisuuksia, jotka toteutetaan SciFest-tiedefestivaaleilla toukokuussa. Paikalle kutsutut yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden edustajat pääsevät suunnittelemaan kahden pilottiympäristön sisältöjä, toteutustapoja ja alustavia pajakuvauksia.

Yritykset tuovat oppimisympäristökokonaisuuteen osaamisensa ja tuotteensa, ja yliopiston asiantuntijat varmistavat, että oppimisympäristökokonaisuuden pedagogisen hyödyntämisen mahdollisuudet ohjaavat toteuttamista. Hanke tarjoaa SciFestin puitteet, markkinointikoneiston sekä kerää tapahtumasta asiakaspalautteen.

Paikalle hautomoon on kutsuttu Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoita auttamaan käytännön suunnittelussa. Mukana mentoroinnissa on myös Joensuun mediakeskuksen opettajia.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan hautomotyöskentelyä.

Hankkeelle on avattu myös verkkosivut ja Twitter-tili, joilta saat ajankohtaisinta tietoa hankkeen etenemisestä. Tervetuloa seuraamaan!

Digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiskeskus -hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto ja Joensuun kaupunki. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.

Hankkeen johtaja, professori Markku Tukiainen, markku.tukiainen(at)uef.fi
Koordinaattori Pauliina Korhonen, pauliina.korhonen(at)uef.fi, 050 361 1470