Takaisin

Instrumentariumin tiedesäätiö, hakuaika päättyy 18.9.

INSTRUMENTARIUMIN TIEDESÄÄTIÖN APURAHAT

Instrumentariumin tiedesäätiö julistaa vuoden 2018 apurahat haettavaksi. Säätiö on varannut 950 000 euroa lääketieteen ja lääketieteen tekniikan sekä niihin liittyvän luonnontieteellisen ja taloustieteellisen tutkimuksen tukemiseen.

 

Tiedesäätiön apurahat vuodelle 2018 ovat haettavissa 1.6.-18.9.2017. Säätiö tukee ensisijaisesti maamme lääketieteen sekä teknisten ja luonnontieteiden laitteisiin ja menetelmiin liittyvää tutkimustyötä sekä näiden alojen taloustieteellistä tutkimusta. Säätiö voi tukea myös muuta korkeatasoista lääketieteellistä, luonnontieteellistä ja teknologista perustutkimusta, joka edistää säätiön tarkoitusta.

Tärkein kohderyhmä on väitöskirjaa valmistelevat tutkijat. Säätiö myöntää myös äskettäin väitelleiden tohtorien tieteellisen urakehityksen tukemiseen henkilökohtaisia post doc -apurahoja vähintään yhden vuoden mittaista ulkomailla tapahtuvaa tutkimustyötä varten. Lisäksi säätiö julistaa haettavaksi yhden varttuneille tutkijoille tarkoitetun 100 000 euron suuruisen Instrufoundation Fellow - apurahan yhden vuoden Suomessa työskentelyä varten.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisesti säätiön kotisivulla www.instrufoundation.fi  sijaitsevan linkin kautta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 18.9.2017.

Apurahan saaneiden nimi, avustuksen kohde ja myönnetty summa julkaistaan maaliskuussa 2018 tiedesäätiön kotisivulla.

Instrumentariumin tiedesäätiön hallitus