Takaisin

Health Accelerator -ohjelmassa etsitään ideoita kiihdytettäväksi

Health Accelerator -ohjelman tavoitteena on kiihdyttää terveys- ja hyvinvointialan ideoita ja liiketoimintaa sijoituskelpoiseksi, synnyttää alueelle uusia yrityksiä ja toimia alan yhteistyöfoorumina.

– Terveys- ja hyvinvointialan liikeideoiden kiitoradalle voi osallistua yksin tai tiiminä, yrittäjänä tai työntekijänä, opiskelijana tai tutkijana. Monenlaisia ideoita otetaan vastaan ja viedään eteenpäin yhdessä mentoreina toimivien yrittäjien ja liiketoiminnan ammattilaisten kanssa, kertoo Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksen tutkija Tero Montonen.

Health Accelerator -ohjelman avulla pääsee mukaan pohjoissavolaiseen terveysalan ekosysteemiin, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet kasvattaa asiantuntemusta ja vauhdittaa idean kehitystä. Osallistumalla saa käyttöönsä yhteistyökumppaniverkoston ja pääsee kehittämään ideaa innovatiivisessa ympäristössä saaden arvokasta palautetta. Mentoroinnin ja kokeneen asiantuntijaraadin sparrauksella ideoista jalostetaan kannattavaa liiketoimintaa.

Ohjelman päätyttyä saadut kokemukset arvioidaan ja niiden pohjalta vakiinnutetaan Pohjois-Savon terveyden innovaatioekosysteemiin sopiva kiihdyttämömalli.

– Jos sinulla on hyvä idea ja uskot, että ideasi ytimessä olevalle ratkaisulle on kansainvälistä tarvetta, hae ohjelmaan alla olevalla lomakkeella, kannustaa Montonen. Hakuaika päättyy 31.12.2017.

https://www.webropolsurveys.com/S/1CA97CFD52DD573B.par

Pohjois-Savon liiton ja Kuopion kaupungin rahoittamasta Health Accelator -ohjelmasta vastaavat Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kasve Oy.

Lisätietoja:

Tero Montonen, yliopistotutkija, kauppatieteiden laitos, Itä-Suomen yliopisto, p. 040 3552074, tero.montonen@uef.fi