Haku yliopiston englanninkielisiin maisteriohjelmiin aukesi

Haku Itä-Suomen yliopiston englanninkielisiin maisteriohjelmiin aukesi tänään 1.11.2017 ja on avoinna 31.1.2018 saakka. Tänä vuonna hakuaika on puolitoista kuukautta viimevuotista pidempi. Hakea voi kaikkiaan 24 englanninkieliseen maisteriohjelmaan eri aloilla.

Syyskuusta 2017 eteenpäin EU- ja ETA-alueen ulkopuoliset opiskelijat ovat olleet velvollisia maksamaan lukuvuosimaksua. Itä-Suomen yliopistossa lukuvuosimaksun suuruus vaihtelee 8 000 ja 15 000 euron välillä ohjelmasta riippuen, ja maksuvelvollisille opiskelijoille on erillinen apurahajärjestelmä. EU:n alueelta saapuville opiskelijoille – suomalaiset, englanninkielisistä maisteriopinnoista kiinnostuneet opiskelijat mukaan lukien –  yliopiston englanninkieliset maisteriohjelmat ovat edelleen maksuttomia.

Viime vuoden tavoin Itä-Suomen yliopisto panostaa maisteriohjelmiensa kansainväliseen markkinointiin. Yliopiston osaomistaman koulutusvientiyhtiö Finland Universityn Kaakkois-Aasiaan, Kiinaan ja Venäjälle tekemien panostusten odotetaan houkuttelevan opiskelijoita Suomeen. Finland Universityn kautta tapahtuvan markkinoinnin lisäksi yliopisto ja sen ohjelmat toteuttavat myös omia markkinointikampanjoitaan.

Opinto- ja hakijapalveluiden päällikkö Erja Widgrén-Sallinen, p. 0503556004, erja.widgren-sallinen(at)uef.fi

Lisätietoa englanninkielisistä maisteriohjelmista: www.uef.fi/masters