Haku yliopiston englanninkielisiin maisteriohjelmiin aukeaa

Haku Itä-Suomen yliopiston englanninkielisiin maisteriohjelmiin aukeaa huomenna 1.11.2018 ja on avoinna 31.1.2019 saakka. Tällä hakukierroksella voi hakea yli 20 englanninkieliseen maisteriohjelmaan eri aloilla.

Itä-Suomen yliopisto pyrkii houkuttelemaan kansainvälisiä opiskelijoita kampuksilleen usein eri tavoin. Yliopistolla on hakuajan aikana useita maailmanlaajuisia sosiaalisen median markkinointikampanjoita ja yliopisto on myös mukana useissa kansainvälisissä opiskelijoille suunnatuissa portaaleissa. Niin ikään viime vuonna käynnistynyt kansainvälinen opiskelijalähettilästoiminta laajenee. Yliopiston omaa opiskelijamarkkinointia tukevat yliopiston osaomistaman koulutusvientiyhtiö Finland Universityn toimet eri puolilla maailmaa.

Syyskuusta 2017 eteenpäin EU- ja ETA-alueen ulkopuoliset opiskelijat ovat olleet velvollisia maksamaan lukuvuosimaksua. Itä-Suomen yliopistossa lukuvuosimaksun suuruus vaihtelee 8 000 ja 15 000 euron välillä ohjelmasta riippuen, ja maksuvelvollisille opiskelijoille on erillinen apurahajärjestelmä. EU:n alueelta saapuville opiskelijoille – suomalaiset, englanninkielisistä maisteriopinnoista kiinnostuneet opiskelijat mukaan lukien –  yliopiston englanninkieliset maisteriohjelmat ovat edelleen maksuttomia.

Opinto- ja hakijapalveluiden päällikkö Erja Widgrén-Sallinen, p. 050 355 6004, erja.widgren-sallinen(at)uef.fi

Lisätietoa englanninkielisistä maisteriohjelmista: www.uef.fi/masters