Garage Cap -sijoitusyhtiöltä lahjoitus yliopistolle

Garage Cap Oy lahjoittaa 10 000 euroa ltä-Suomen yliopiston Tiedosta hyvä tulevaisuus -tukikampanjaan. Lahjoitus kohdistuu humanistiselle koulutusalalle.

- Garage Cap Oy on finanssimarkkinoilla toimiva sijoitusyhtiö, joten valtion vastinrahaan oikeuttava lahjoitus tarjoaa pitkäjänteisen, laadukkaaseen koulutukseen ja tutkimukseen kohdistuvan sijoitusmahdollisuuden, toteaa Garage Capin perustaja ja pääomistaja, FT Stig Söderholm.

- Näemme omalta osaltamme Tiedosta hyvä tulevaisuus -kampanjan erinomaisena mahdollisuutena sijoittaa kulttuurin- ja kielentutkimuksen aloille, sillä monimutkaistuvassa maailmassa ne tuottavat myös finanssimarkkinoiden toimintalogiikan kannalta hyödyllistä taustatietoa, Söderholm sanoo.