Eteläafrikkalainen luontodokumenttituottaja Bertus Louw Kuopioon ja Joensuuhun

Kuopioon ja Joensuuhun on tulossa tällä viikolla käymään luontodokumentti 50|50:n tuottaja Bertus Louw Etelä-Afrikasta. Ohjelma on Etelä-Afrikan kansallistelevision tuotantoon kuuluvia, yli 30 vuotta vanha ja todella suosittu, sillä on yhdeksän miljoona katsojaa.

Louw tekee Suomessa kolme tarinaa: sudet ja karhut, metsät sekä koulutus.  Hän haluaa kertoa ohjelmassaan Suomen koulutusjärjestelmästä, korostaen suhdettamme luontoon (luontokasvatus).

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella Louw tutustuu sovelletun fysiikan laitokseen ja flipped classroom -opetukseen, Joensuussa opettajakoulutukseen ja normaalikouluun.

Median on mahdollista haastatella Louwia Itä-Suomen yliopistolla, Bioteknian ravintolassa to 7.9. klo 13.
Myös muut haastatteluajat ovat mahdollisia. Sovittehan haastattelusta etukäteen koulutusvientisuunnittelija Roseanna Aventon kanssa.

Lisätietoja: Koulutusvientisuunnittelija Roseanna Avento, p. 040 355 3828, roseanna.avento@uef.fi