Etelä-Savon kauppakamari jakoi tunnustuksia käsityötieteen opiskelijoille

Etelä-Savon kauppakamarin Savonlinnan kauppakamariosasto myönsi Hilja ja Alpo Savolaisen rahastosta kolme stipendiä Itä-Suomen yliopiston käsityötieteen opiskelijoille keskiviikkona viime viikolla. Stipendit saivat Maria Holma, Antti Jouppi ja Pauliina Koivula-Rautjoki. Maria Holma on käsityötieteen pääaineopiskelija, Antti Jouppi on luokanopettaja-opiskelija, jolla on 60 opintopisteen sivuaine teknologiakasvatuksesta, ja Pauliina Koivula-Rautjoki on käsityötieteen pääaineopiskelija, jolla on sivuaineena teknologiakasvatuksen 60 opintopisteen kokonaisuus.

Stipendien jakajana toimi Etelä-Savon kauppakamarin hallituksen jäsen Varpu Termonen Osuuspankista. Stipendit jaettiin Savonlinnan kampuksella käsityötieteen joka kevät järjestettävässä OpeArt-näyttelyssä, jossa käsityön opiskelijat esittelevät talven aikana valmistuneita opinnäytetöitään.

Stipendit saivat Antti Jouppi (vas.), Pauliina Koivula-Rautjoki ja Maria Holma. Stipendit jakoi Varpu Termonen Osuuspankista.