Epic Challenge -oppilaat soittavat astronautti Charles Camardalle

Kutsu medialle

Epic Challenge -kurssi järjestää 31.1.2018 Joensuun Tiedepuistolla oppilaiden Showroomin, jossa opiskelijatiimit esittelevät kurssilla kehittämiään ideoita ja konsepteja opettajille ja muille tiimeille.

- Tilaisuuden jälkeen soitamme Yhdysvaltoihin astronautti Charles Camardalle, ja Dr. Camarda vastailee opiskelijoiden esittämiin kysymyksiin, kertoo EPIC-Projektikoordinaattori Jesse Korhonen.

Charles Camarda ja Arcusys toivat Epic Challengen Suomeen syksyllä 2015. Tämän jälkeen kurssi on vakiintunut neljä kertaa vuodessa alkavaksi mahdollisuudeksi oppia tiimityöskentely-, insinööri, ongelmanratkaisu- sekä tiedonhankintataitoja. Opiskelijat ratkovat kurssilla muun muassa Mars-planeetan asuttamiseen liittyviä ongelmia.

Dr. Charles Camarda on NASA:n astronautti ja Epic Challengen isähahmo. Dr. Camarda lensi avaruuteen vuonna 2005 sukkulalennolla STS-114, joka tunnetaan nimellä “Return to Flight”. Camardan lento oli ensimmäinen tuhoutuneen Columbia-sukkulan lennon jälkeen.

Paikka ja aika:

Keskiviikkona 31.1.2018, Joensuun Tiedepuisto, Rakennus 1, luokka B180

Showroom klo 16.00-18.30
Q&A-sessio 18.30-19.30

Lisätietoja:  EPIC-Projektikoordinaattori Jesse Korhonen, jesse.korhonen@uef.fi, p. 050 5127 834