Atria Oyj:ltä toinen lahjoitus Itä-Suomen yliopiston tukikampanjaan

Atria Oyj lahjoittaa Itä-Suomen yliopistolle 20 000 euroa. Saman summan saavat lisäksi Vaasan yliopisto ja Etelä-Pohjanmaan Korkeakoulusäätiö.

Elintarvike- ja ravitsemustiede sekä kauppatieteet ovat tärkeitä osa-alueita Atrialle, sanoo Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn.

– Näiden osa-alueiden yhdistäminen luontevasti suomalaisen kuluttajan arkeen on yksi isoista haasteista koko elintarviketeollisuudelle. Uusien markkina-alueiden aukeaminen Atrialle edellyttää meiltä uudenlaista kaupallista ja kulttuurien osaamista tulevaisuudessa. Haluamme tukea monipuolisesti eri tieteenaloja.

Gröhn toteaa, että Atrialle on tärkeää, että Suomessa toimii alueellisesti elinvoimaisia yliopistoja ja korkeakouluja.

Atria Oyj lahjoitti Itä-Suomen yliopiston Tiedosta hyvä tulevaisuus -tukikampanjaan 20 000 euroa myös vuosi sitten.

Atria Oyj, Juha Gröhn, toimitusjohtaja, p. 0400 684 224