Atria Oyj lahjoitti 20 000 euroa Itä-Suomen yliopistolle

Atria Oyj lahjoitti yhteensä 60 000 euroa kahdelle suomalaiselle yliopistolle ja yhdelle korkeakoulusäätiölle. Lahjoituksia saavat Itä-Suomen yliopisto 20 000 euroa, Vaasan yliopisto 20 000 euroa ja Etelä-Pohjanmaan Korkeakoulusäätiö 20 000 euroa.

– Elintarvike- ja ravitsemustiede ovat tärkeitä osa-alueita Atrialle. Näiden osa-alueiden yhdistäminen luontevasti suomalaisen kuluttajan arkeen on yksi isoista haasteista koko elintarviketeollisuudelle. Haluamme tukea monipuolisesti eri tieteenaloja, toteaa Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn.

– Atrian näkökulmasta on tärkeää, että Suomessa toimii alueellisesti  elinvoimaisia yliopistoja ja korkeakouluja. Atria haluaa tukea sekä koko Suomen että alueiden kilpailukykyä, jota yliopistot omalta osaltaan vahvistavat, kertoo Juha Gröhn.

Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn, p. 0400 684 224