Arvostettu Colin Murray -palkinto Janne Rantalalle

Kulttuuriantropologian tohtoriopiskelija Janne Rantala Itä-Suomen yliopistosta on voittanut arvostetun Colin Murray -palkinnon. Journal of Southern African Studies -aikakauslehti (JSAS) myöntää palkinnon väitöskirjatyön jälkeiseen kenttätutkimukseen.

JSAS jakaa vuosittain kaksi palkintoa. Nyt myönnetyn palkinnon tarkoitus on mahdollistaa uutta luovaan kenttätutkimukseen syventyminen eteläisessä Afrikassa. Kumpaakaan lehden palkinnoista ei ole ennen myönnetty suomalaiseen yliopistoon.

Rantalan väitöskirja tarkastetaan 9.9.2017 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Vuonna 2018 Rantala tekee Etelä-Afrikassa rap-musiikkia ja julkista muistia käsittelevää postdoc-tutkimustaan Memory, Political Ancestors and Reconciliation Western Capen yliopiston humanistisen tutkimuksen keskuksessa.

Lisätietoja: Janne Rantala, puh. 046 5278743, janne.juhana(at)gmail.com