Takaisin

Alumniportaali avattiin - tervetuloa mukaan alumniverkostoon!

Yliopistomme alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan monipuoliseksi ja laajemmaksi toiminnaksi. Tavoitteena on löytää yhteisiä suuntaviivoja alumnien kanssa, jotta voisimme vahvistaa koulutustamme ja tutkimustamme paremmin tulevaisuuden työelämää vastaavaksi.

Yhtenä kehittämiskohteena on tänä syksynä ollut Alumniportaali, jossa voi liittyä alumniverkostoon ja päivittää omia tietoja.

Kirjaudu Alumniportaalin täällä

Kun kirjaudut portaaliin ensimmäistä kertaa, saat paluupostina mailiisi pysyvän 10% edun Itä-Suomen yliopiston verkkoapteekkiin kaikista lääkkettömistä tuotteista.

Yliopiston yleinen alumnitapahtuma järjestetään seuraavan kerran ensi syksynä Kuopion kampuksella, ja voit osallistua tilaisuuteen videoyhteydellä Joensuun kampukselta. Samalla valitaan Vuoden alumni. Myös eri alojen laitokset ja ainejärjestöt järjestävät omaa alumnitoimintaansa.

Alumnien mentoritoiminta aloitettiin yliopistolla tänä vuonna vuoden kestävässä Itä-Suomen yliopiston mentorointipilottiohjelmassa, josta saatujen kokemusten perusteella mentorointimahdollisuuksia kehitetään edelleen.

Tervetuloa mukaan kasvavaan alumniverkostoomme!

Lue lisää alumnitoiminnasta