6.11. Nenäpäiväkonsertti, Joensuu

NENÄPÄIVÄKONSERTTI 2019

Aika: keskiviikkona 6.11. klo 19:00–20

Paikka: Carelia-sali, Yliopistokatu 4

Itä-Suomen yliopiston filosofinen tiedekunta järjestää jo perinteeksi muodostuneen Nenäpäiväkonsertin yhteistyössä musiikkikasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Konsertissa kuullaan svengaavia biisejä yliopiston big band RytmiHäiriköiltä, korviahiveleviä stemmoja ja sovituksia kolmelta eri kuorolta: Itä-Suomen yliopiston kuoro JOY, Tulliportin normaalikoulun kuoro ja Itä-Suomen yliopiston kampuskuoro sekä tietysti musiikinopiskelijoiden taidonnäytteitä!

Konsertin kesto on noin 1 tunti. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä Carelia-salin ala-aulassa. Liput 5 euroa.

Konsertin koko tuotanto lahjoitetaan lyhentämättömänä Nenäpäiväsäätiön kautta hyväntekeväisyyteen.

Tervetuloa mukaan tekemään hyvää!

Vuonna 2019 Nenäpäivä auttaa lapsia 17 maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Mikä on nenäpäivä?