50-vuotiaalta Broman Group Oy:ltä 100 000 euron lahjoitus yliopiston kauppatieteelliselle koulutusalalle

Broman Group Oy on tehnyt 100 000 euron lahjoituksen Itä-Suomen yliopiston kauppatieteelliselle koulutusalalle. Toimitusjohtaja Harri Broman toteaa, että elinvoimainen yliopisto ja kauppatieteellinen koulutus Itä-Suomessa ovat todella tärkeitä tulevaisuuden menestyksen takaajia.

Dekaani Harri Siiskonen kiittää Broman Group Oy:tä lahjoituksesta, joka edistää merkittävällä tavalla kauppatieteellisen alan koulutuksen ja tutkimuksen rakenteiden vahvistamista Itä-Suomen yliopistossa. Yliopiston ja elinkeinoelämän läheinen vuorovaikutus luo hedelmällisen kasvualustan talouden elinvoimaisuutta tukevalle innovaatiotoiminnalle.

Suomalainen Broman Group Oy saavutti 50-vuotismerkkipaalun 14.5.2015. Broman Group omistaa Motonetin ja AD VaraosaMaailman. Merkkivuotensa sekä vuoden 2015 suomalaiseksi perheyritykseksi valituksi tulemisen kunniaksi Broman Group Oy teki yhteensä 500 000 euron lahjoituksen 12 eri organisaatiolle ja taholle, joista yksi on Itä-Suomen yliopisto.

Broman Group Oy: toimitusjohtaja Harri Broman, p. 044 033 0201, harri.broman@bromangroup.fi ja hallituksen puheenjohtaja Eero Broman, p. 044 033 0200, eero.broman@bromangroup.fi

Itä-Suomen yliopisto: dekaani Harri Siiskonen, p. 0294455001, harri.siiskonen@uef.fi