Takaisin

31.3. Neuro2020 Business meets Science, and NeuroPitch competition, Kuopio

Kansallinen neurokeskus kutsuu teidät mukaan Neuro2020 Business meets Science -yritys- ja innovaatiotapahtumaan sekä sen yhteydessä järjestettävään tutkijoille suunnattuun NeuroPitch-kilpailuun. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna 1.3. saakka.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 31.3.2020 ja paikkana on Scandic Kuopio (Satamakatu 1). Neuro2020 tapahtuma kokoaa yhteen aivoterveyden parissa työskentelevät eri toimijat ympäri Suomen ja lisää yritysten ja tutkijoiden välistä vuoropuhelua. Kansallisen neurokeskuksen keskeinen tehtävä on lisätä eri toimijoiden välistä yhteistyötä sekä nostaa esiin korkea tasoista tutkimusta sekä tutkimuksesta nousseita kaupallisia menestystarinoita. Tapahtumassa puhujina mm. Esko Valtaoja, Miikka Korja ja Kiti Müller. Tapahtuma on englanninkielinen, osallistujille maksuton ja alkaa klo 12.

Tapahtuman yhteydessä järjestettävään NeuroPitch-kilpailuun valitaan hakemusten perusteella kahdeksan finalistia, joista yksi voittaa 30 000 € tutkimusrahoituksen ! Olvi-säätiön 65-juhlavuoden kunniaksi säätiö tukee kilpailun avulla vanhuksia koskevaa aivoterveyteen, sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvää neuroalojen tutkimusta. NeuroPitch kilpailun hakuaika on 13.1. –7.2.2020. Tarkemmat tiedot kilpailusta löydätte täältä sekä osoitteesta https://neurocenterfinland.fi/en/neuro-2020/.