28.9. UEF Alumnitapahtuma, Joensuu ja Kuopio (etäyhteys)

Aika: Pe 28.9.2018 klo 8.15-12

Paikka: Joensuun kampus, Metria-rakennus, Yliopistokatu 7, M100-auditorio. Joensuusta videoyhteys (klo 9-11.15) Kuopion kampukselle, Canthia-rakennus, Yliopistonranta 1 C, CA304-seminaarisali.

Kaikille UEFin alumneille avoin alumnitapahtuma järjestetään Tutkijoiden yön yhteydessä Joensuun kampuksella.  Tapahtumaan voi osallistua myös videoyhteyden välityksellä Kuopion kampukselta.

Aamupäivän aikana tutustutaan UEFin virtuaalilabran toimintaan ja aistittujen ympäristöjen tutkimukseen. Valmentaja Anna Perho kertoo Antisäätäjä-ajanhallintametodista, ja kuullaan myös tunnettujen alumnien uratarinoita. Tapahtuman juontaa toimittaja Anne Heikkinen.

Iltapäivä etenee laitosten omalla ohjelmalla, ja illalla on vielä mahdollisuus osallistua Tutkijoiden yöhön.

Yliopisto tarjoaa alumnitapahtumassa kahvit ja lounaan alumneille.

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.9.2018 mennessä tällä lomakkeella

KUTSU ALUMNITAPAHTUMAAN