27.9. Tutkijoiden yö, Joensuu

Tiedettä ja toimintaa Tutkijoiden yössä Joensuussa

Aika ja paikka: perjantai 27. syyskuuta klo 16–20 Aurora- ja Carelia-rakennukset yliopistokampuksella (Yliopistokatu 2)

Itä-Suomen yliopisto avaa ovensa jälleen Joensuun kampuksella kaikille kaupunkilaisille Tutkijoiden yössä perjantaina 27.9. Tiede- ja tapahtumapisteet ovat avoinna kaikille tieteestä kiinnostuneille iästä riippumatta klo 16–20 Aurorassa ja Careliassa. Tapahtuman juontaa radiotoimittaja Liina Mustonen.

Tänä vuonna Joensuun Tutkijoiden yössä pääsee muun muassa maistelemaan ilmastoystävällistä ruokaa, kokeilemaan oikeanlaisia puunpolttotapoja liikuteltavassa saunassa, tutustumaan Biopankin toimintaan, lennättämään kamerakoptereita, etsimään kadonnutta kinnasta, pohtimaan millainen on unelmien ruokahetki päiväkodissa, kisaamaan hengitystekniikalla sekä pelaamaan lisätyn todellisuuden pelejä. Lisäksi tiedekahvilassamme esiintyy tutkija-taikuri Opa Rissanen sekä yliopiston big band Rytmihäiriköt!

Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

Tarkempi ohjelma päivittyy tapahtuman verkkosivuille lähempänä ajankohtaa.