Takaisin

27.9. International Assembly 2019 on social and health care education, Helsinki

Aika: 27.9.2019 klo 9–16

Paikka: Metropolia-amk, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Osaavat Opettajat Yhdessä! -hankkeen (jatkossa TerOpe) loppuhuipennusta vietetään kansainvälisissä tunnelmissa syyskuussa Helsingissä. Päätöstapahtumassa pääset kuulemaan mielenkiintoisia kansainvälisiä ja kotimaisia puhujia, pääset kuulemaan ja/tai esittämään tutkimusta sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan kentältä, pääset verkostoitumaan alan osaajien kanssa ja tietenkin pääset osaksi hienoa, kansainvälistä tapahtumaa!

Ohjelma

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa mukaan, ilmoittautuminen on avoinna 16.9. ja abstraktikutsu 30.6. saakka. Lisätietoja International Assemblysta saat täältä https://teropehanke.wordpress.com/international-assembly-2019/

 

TerOpe on valtakunnallinen terveystieteiden opettajankoulutuksen ja sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan (soteku) opettajien täydennyskoulutuksen uudistamishanke. Tässä hallituksen kärkihankkeessa on kehitetty terveystieteiden opettajan osaamisvaatimuksia, soteku-alan opettajien täydennyskoulutusmallia sekä luotu digipedagogiikan perusteet -opintojakso ja digitaalinen osaamisverkosto soteku-opettajille ja opettajaopiskelijoille. Hankkeessa on mukana Itä-Suomen yliopiston lisäksi Oulun yliopisto, Jyväskylän yliopisto ja Turun yliopisto sekä Tampereen korkeakouluyhteisö (Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu) ja Åbo Akademi. Lisää tietoa hankkeesta saa täältä https://teropehanke.wordpress.com/.