27.9. Ilmastoiltapäivä, Joensuu

Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen Ilmastoiltapäivä pidetään perjantaina 27. syyskuuta klo 12–16 Carelia-rakennuksen aulatiloissa, osoitteessa Yliopistokatu 4.

Ilmastoiltapäivä tuo konkreettisin esimerkein tutuksi yliopiston ilmastotutkimusta ja arjen ilmastoon liittyvää työtä sekä osaamista. Tiede- ja tapahtumapisteet ovat avoinna kaikille yliopistolaisille sekä suurelle yleisölle.

Tarjolla on muun muassa tiedeluentoja, työpajoja, hiilijalanjäljen laskemista, ilmastoystävällistä ruokaa, ekologisia matkustusvinkkejä, ekokirppis sekä jätteiden lajittelupaja. Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa ja julkaistaan tässä ilmoituksessa.

Ilmastoiltapäivän jälkeen tieteellinen ohjelma jatkuu kampuksella kaikille avoimen tiedetapahtuma Tutkijoiden yön muodossa klo 16–20.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy – Tervetuloa!