26.2. Arvokas metsämme -dokumenttielokuva ja keskustelu metsien käytön tulevaisuudesta, Joensuu

Aika: 26.2.2020, klo 17–20

Paikka: Elokuvateatterikeskus Tapio, Kauppakatu 27, Joensuu

Arvokas metsämme -elokuva sukeltaa metsiimme monesta eri näkökulmasta. Elokuva esittelee suomalaisia metsän mahdollisuuksia tekijöiden kautta. Mukana on tämän ajan visionäärejä ja kehittäjiä, joita yhdistävä tekijä on metsän hyödyntäminen ja sen näkeminen voimavarana.  Elokuvan on ohjannut palkittu luontodokumentaristi Petteri Saario.

Tapahtuman järjestää Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden osasto, ja elokuvan tarjoaa Marjatta ja Eino Kollin Säätiö.

Elokuvan jälkeen järjestetään paneelikeskustelu metsien käytön tulevaisuudesta, jossa keskustelua johtaa Metsätieteiden osaston johtaja Jyrki Kangas.
Paneelissa ovat mukana:

• Viestintäjohtaja Terhi Koipijärvi, Metsähallitus
  • Metsäbiotalouden ennakoinnin professori Teppo Hujala, Itä-Suomen yliopisto
  • Puheenjohtaja Tommi Väisänen, Joensuun metsäylioppilaat ry

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!