20.9. Politics and Poetics of Water -seminaari, Kuopio

Aika: keskiviikko 20.9.2017

Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Snellmania-rakennus, pääluentosali, Yliopistonranta 1 E

ANTI Festival järjestää vuoden 2017 tieteellis-taiteellisen seminaarin yhteistyössä Our Water-Conscious Land -projektin, Itä-Suomen yliopiston ja mainostoimisto Ad Kiivin kanssa. Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja monialaisilta asiantuntijoilta, tutkijoilta ja taiteilijoilta, joita yhdistää kiinnostus veteen.

Seminaarin aikataulu ja ohjelma julkaistaan elokuussa. Seminaari on maksuton ja se pidetään englannin kielellä.

Our Water-Conscious Land -projektin tarkoituksena on edistää sitä, että Suomi 100-vuotisjuhlavuotenaan toimisi kansainvälisenä puhtaan veden, sen säilyttämisen ja suojelemisen puolestapuhujana.

ANTI – Contemporary Art Festival on useiden toteuttamiensa kansainvälisten yhteistyöhankkeiden kautta arvostettu ja luotettu kansainvälinen kumppani. Paikallisesti yhteistyötä tehdään niin julkisten organisaatioiden, oppilaitosten yritysten kuin erilaisten järjestöjen kanssa.