2.-3.4. Kansainvälinen eHealth-konferenssi, Kuopio

Vuoden 2019 konferenssissa käsitellään teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista. Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Konferenssin vierailukohteet tarjoavat näköalapaikan uusien ratkaisujen käytännön soveltamisesta terveydenhuoltoon ja ihmisten arkeen.  Kohtauspaikkana seminaari tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. Konferenssi sisältää englanninkielisen ja suomenkielisen rinnakkaisohjelman.

Lisätietoja

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry ja Kuopion yliopistollinen sairaala