14.12. Innovaatioiden suojaus korkeakouluissa -koulutus, Joensuu

Itä-Suomen yliopiston (UEF) Innovation Scout -hanke järjestää Innovaatioiden suojaus korkeakouluissa -koulutuksen yhtenevällä sisällöllä Kuopiossa ja Joensuussa peräkkäisinä päivinä.

Kouluttajana toimii Berggren Oy:n kokenut ja innostava eurooppapatenttiasiamies Outi Virtaharju.

Koulutusten ajankohta ja paikka:

Ke 13.12.2017 klo 12:00 – 16:00 UEF Kuopion kampus, Canthia-rakennus, auditorio CA100, tilaa 100 henkilölle, Yliopistonranta 1 C, 70210 Kuopio

To 14.12.2017 klo 12:00 – 16:00 UEF Joensuun kampus, Agora-rakennus, auditorio AG100, tilaa 80 henkilölle, Yliopistokatu 4, 80100 Joensuu

Kenelle: Koulutuksen sisältö on ajankohtainen ja hyödyllinen UEFin, Savonia AMK:n ja Karelia AMK:n tutkimus- ja innovaatiohenkilöstölle sekä näiden organisaatioiden innovaatioyhteistyökumppaneille.

Koulutus on osallistujalle ilmainen.

Koulutus pidetään suomen kielellä ja koulutusmateriaali on laadittu sisältönsä vuoksi englanniksi.

Näin koulutus sopii myös muille kuin suomen kieltä taitaville osallistujille!

Tietoa koulutuksesta pyydetään jakamaan omien verkostojenne kautta.

Ilmoittautumiset pyydetään 11.12. mennessä: Ilmoittautumislomake

Tervetuloa oppimaan uutta ja verkostoitumaan,

Mika Raatikainen, TkT

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Itä-Suomen yliopisto

Yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut

+358 40 355 2260, mika.raatikainen(at)uef.fi

IScout-hankkeen tavoitteena on rakentaa yliopiston kaupallistamisprosessin toimintamalli ja johtamisjärjestelmä tukemaan avointa innovaatiotoimintaa ja tehostaa think-to-tank -palvelukonseptin rakentamista yritysten ja tutkijoiden yhteistyöhön.