Takaisin

12.-13.4. Tahko Ski Lift Pitch, Kuopio

Kuopion alueen kauppakamari järjestää kumppaneidensa kanssa kansainvälisen Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman toista kertaa 12.–13.4.2018 Tahkolla.

Tapahtuman pääosassa on laskettelurinteen tuolihississä tapahtuva Ski Lift Pitch Battle -kilpailu, jossa kaksi yrittäjää pitsaa liikeideaansa tuomarille ja parempi pääsee jatkoon.

Tapahtuman tavoitteena on parantaa startup-yritysten kehittymismahdollisuuksia Kuopion alueella sekä lisätä alueen kiinnostavuutta uuden liiketoiminnan kasvattamisessa. Tapahtuma on ainutlaatuinen yhdistelmä businesta ja vapaa-aikaa, jossa kohtaaminen on rentoa ja savolaisen mutkatonta laskettelun lomassa.

Kumppaneina ovat mm. BusinessKuopio, Itä-Suomen yliopisto, Nordea, Elisa, PeeÄssä, Grano ja Savonia-ammattikorkeakoulu. Yhteistyöstä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Silja Huhtiniemeen, silja.huhtiniemi(at)kuopiochamber.fi.

Tänä vuonna Tahko Ski Lift Pitch on kaksipäiväinen ja starttaa torstaina Itä-Suomen yliopiston kanssa järjestettävällä Health18 -seminaarilla, jossa kuullaan 15 Health Tech -alan puhujaa.

Lue lisää: www.tahkoslp.com

 

Early Bird -hinnat ovat voimassa 31.1. saakka, ja lippuja saa osoitteesta: www.tahkoslp.com/tickets.